Mijn eerste keer was mwah. Best oké, zeker geen feestje, maar ook geen ramp. Ik wist niet wat me overkwam, wat mijn lichaam overkwam of wat ik ermee aanmoest. Ik kreunde, hijgde en zweette als een wilde. Niet van genot, maar door de pijn. Oei, wat was het moeilijk om helemaal open te bloeien voor mijn liefje. Vond ik het eng? Beetje wel ja. Vond ik het moeilijk? Hell, yeah. Maar ja, wat wist ik er nou van? Ik had zoiets nog nooit gedaan. 

Daarna werd het beter. Ik koos mijn eigen lekkere plekje (thuis, in bad) en volgde mijn lijf in haar impulsen, probeerde mij te openen voor wat komen zou. Op het hoogtepunt keek ik mijn kersverse liefde diep in zijn ogen en wist dat het goed was. Hij strekte zijn armen naar mij uit en we verzonken in een omhelzing die tot de dag van vandaag voortduurt. Romantisch? Ja. Realistisch? Echt wel.

Nu mag ik weer. Hoera, voor de derde keer. Driemaal is scheepsrecht. Kom maar op met die liefde, de natuur, de oerkracht. Wauw, wat heb ik een zin in mijn bevalling.

Lees ook ‘Bevallen doet heus geen pijn’.