(14,5 maand mama)

Menig man heb ik al teleurgesteld. Misschien jou ook wel. Misschien ben jij er een, een man die met het trefwoord ‘borsten’ rond het internet googelt en op dit blog belandt. Ik schrijf nu eenmaal vaak over die van mij. Maar helaas voor jou en alle anderen op zoek naar grote mensen vermaak, lees je hier alleen maar babybabbels en mamapraat. Totale turn-off natuurlijk. 
Niet dat ik ze niet heb hoor, oh je moest eens weten. Mijn big juicy momma’s  zijn ronder en sappiger dan de navels van de meisjes op de markt. De helft van de tijd tenminste. Dan piepen mijn tepeltjes nieuwsgierig door de stof van mijn shirtje de wereld in, verlangend naar iemand die ze wil verlossen van het knellende kant. Iemand die ze streelt, masseert en liefdevol leegdrinkt. Iemand van 80 cm lang, met acht tanden en drieeënhalve kies, mijn zoon. Om vervolgens, als hij klaar is, slap en sloom tegen hem aan in slaap te vallen. Dan zijn ze niet meer groot, noch sappig, maar nog steeds mamma. Niets sexies aan.
Borstvoeding is niet geil, maar wel lekker. En het levert dit blog een hoop teleurgestelde bezoekers op. Sorry jongens.

Klik hier voor ‘Blote borsten’, een misleidende titel voor een stukje dat gaat over borstvoeding in het openbaar. En hier voor ‘Vrouw van de wereld-milf’.